Sea Spa Products -yritys on perustettu vuonna 2012, tarkoituksena tuoda suomalaisten saataville upea H&B-Kuolleenmeren kosmetiikkasarja. Tuotesarjaan kuuluu useita erilaisia ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita sekä spa-tuotteita.

 

Kuollutmeri on kuuluisa kylpyläpaikka, jonne jopa lääkärit lähettävät esim. ihmisiä, jotka kärsivät psoriasisihottumasta tai atooppisesta ihosta tai reumasta.  Kuolleenmeren suolan mineraalikoostumus on ainutlaatuinen maapallolla, se sisältää esim. kaikki ihomme tarvitsevat mineraalit ja on kuuluisaa runsaasta magnesium-pitoisuudestaan, minkä vuoksi se auttaa myös lihas-nivelsärkyihin ja reumaattisiin särkyihin. Kuolleenmeren muta on myös kuuluisaa ravinteistaan, runsasmineraalien ainutlaatuinen koostumus on kautta vuosisatojen tehnyt Kuolleenmeren mudasta kuuluisan ihonhoitoon käytettävän ainesosan.

 

Kuolleenmeren kylpylät tarjoavat  ympäri vuoden ainutlaatuisen kylpylämahdollisuuden, jollaista ei löydy muualla maapallolla. Kuolleenmeren tuotteet, jotka perustuvat Kuolleenmeren suolan ja mudan ainutlaatuisiin mineraaleihin, tekevät Kuolleenmeren kosmetiikasta kilpailukykyisimmän ja lääketieteellisesti terveellisimmän vaihtoehdon maailmalla markkinoilla olevien kosmetiikkasarjojen joukossa.

 Sea Spa Products